Новият наставник на националния ни отбор Младен Кръстаич е поискал

...
Новият наставник на националния ни отбор Младен Кръстаич е поискал
Коментари Харесай

Кръстаич поиска трима кондиционни треньори за националния

Новият ментор на националния ни тим Младен Кръстаич е изискал трима кондиционни треньори, които да работят с неговия екип по време на лагерите през септември.

Все още не е ясно дали БФС ще се оправи със задачата, само че най-малко двама ще бъдат обезпечени. Георги Иванов-Гонзо даже към този момент имал единодушието на един да се включи в лагерите.

Кърстаич участва на мача ПАОК - “Левски ” от Лигата на конференциите, след което бе в Бистрица за ФК ЦСКА 1948 - " Лудогорец " и в понеделник се прибира в Сърбия. Той е имал желание да върви и на “Славия ” - “Левски ”, само че дуелът бе отсрочен от БФС. 

В момента се договаря за два контролни мача на националите през ноември.

Най-напреднали са диалозите с Кипър, само че към момента няма подписан контракт. И другият противник ще бъде издирван в близка до България страна. Единствено от възможните противници отпада Северна Македония, първо, тъй като сме в една група за Лигата на нациите и второ, поради обтегнатите връзки сред двете страни.

Иначе формалният дебют на Кърстаич ще бъде през септември, когато одобряваме Гибралтар и гостуваме на Северна Македония в последните си мачове от Лигата на нациите.

Кърстаич пое националния тим на мястото на Ясен Петров, който подаде оставка след разгрома от Грузия в София. Заради това в последните два мача тимът бе воден от Георги Иванов-Гонзо, който направи две равенства и остана непобеден като народен селекционер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР