Новият наставник на Черно море Емануел Луканов обяви, че победният

...
Новият наставник на Черно море Емануел Луканов обяви, че победният
Коментари Харесай

Луканов за поражението от Левски: Eдин корнер, който дори не беше корнер, реши мача

Новият ментор на Черно море Емануел Луканов разгласи, че победният гол на Левски в днешния мач сред двата тима е паднал след фиктивен корнер.

" Загубихме с един корнер, който даже не беше корнер. Той реши мача. Направиха ни някакъв подслон и ни вкараха. Изтървахме дузпата, след това идната офанзива не беше корнер, само че съдията го отсъди и ни вкараха. Иначе имаше доста положителни моменти. Поздравямвам момчетата. Не взехме нищо, само че пътят е този. С тази игра ще успеем в идните мачове”, сподели новият треньор на моряците, който разяснява по следния метод пропуща от бялата точка на Георги Илиев:

“Такова решение е взел Георги Илиев, би трябвало да се почита. Вратарят не мърда. Пак ви споделям - корнерът, който беше отсъден, нямаше корнер. Левски нямаше числено предимство нито в центъра, нито в офанзива. Имаха удари, само че това е обикновено. Все отново играем на “Герена”. Не упреквам съдиите. Те се оправиха добре. Просто човешка неточност.

Има някаква мъка от този мач, само че на почивката ще размислим и ще се подготвим. Ако ви кажа за проблемите преди срещата, ще би трябвало да приказвам половин час. За този мач имахме много здравословни проблеми.”

“Имам уверението, че до Нова година ще се случват нещата. Това е към този момент. Мисля подготовка за тренировка”, отговори Луканов на въпрос за бъдещето си.

фотография: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР