Новият наставник на Ботев (Пд) - Желко Петрович говори след

...
Новият наставник на Ботев (Пд) - Желко Петрович говори след
Коментари Харесай

Желко Петрович: Ботев има един футболист, който се отличава - Тодор Неделев

Новият ментор на Ботев (Пд) - Желко Петрович приказва след триумфа на " канарите " с 1:0 над Ботев (Гълъбово) в първата им контрола за лятото. Специалистът похвали огромната звезда на отбора - Тодор Неделев.

" Времето беше доста тежко за игра. Ние слизаме от Велинград, където температурите бяха малко по-нормални. Виждате, че към момента не сме подготвени физически, има още какво да работим. Доволен съм от изявите на Филип Филипов, само че Родни има какво да наваксва. В Ботев има един състезател, който се отличава - Тодор Неделев. На този стадий ще работим с тази група и с нея ще стартираме новия сезон, в случай че някой не напусне. За Васил Шопов ще стане ясно в понеделник. Той има контракт с клуба и управлението би трябвало да вземе решение ", стартира Петрович.

" Новият нападател Тайлон чакам да е подготвен до седмица, макар че искаше още през днешния ден да играе. Виждате, че вършим пропуски и се надявам той да реши проблемите в нахлуване. Доволен съм от старанието на юношите, имаме страхотни млади футболисти. Относно това кой от двамата вратари ще пази, ще взимаме решение дружно с треньора на вратарите ", добави наставникът.
 Ботев (Пд) завоюва първата си лятна контрола
Ботев (Пд) завоюва първата си лятна контрола

" Канарите " се оправиха с най-малък резултат над Ботев (Гълъбово)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР