Новият наставник на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес е уверен, че

...
Новият наставник на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес е уверен, че
Коментари Харесай

Хайнкес: Ситуацията в Байерн е сложна

Новият ментор на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес е убеден, че може да преобърне хода на сезона за баварците. 72-годишният експерт пое тима за четвърти път в кариерата си след уволнението на Карло Анчелоти. Италианецът бе освободен, откакто Байерн позволи закъснение от 5 точки от Борусия Дортмунд в Бундеслигата, а също по този начин бе победен с 0:3 от Пари Сен Жермен в група "В " на Шампионската лига. "Мисля, че обстановката е сложна, а тимът е в развой на промени ", сподели Хайнкес, който изведе Байерн до първия требъл в историята на клуба през 2013 година.

"Има доста контузени в състава, включително Франк Рибери и Мануел Нойер, който е най-хубавият вратар в света. Това са все проблеми, само че аз знам какво да поправям и знам каква работа имам да свърша ", сподели още Хайнкес. "Уверен съм, че можем да се върнем на победния път. Байерн има нужните качества, с цел да покаже друго лице ", добави новият ментор. Хайнкес увери, че завръщането му отпред на клуба не е за непрекъснато и той счита да се върне към пенсията в края на сезона.

"Това не е завръщане в специалността. Това е по-скоро услуга, която върша на другари. Говорих с Карл-Хайнц Румениге и с Ули Хьонес, което ме помолиха да поема тима за известно време. Искам да направя тима по този начин, че всеки в него да оказва помощ на другия и всички да бъдат задружни ", разяснява още наставникът. "Хайнкес бе най-хубавото решение, което можехме да вземем в този миг. Така си даваме време в клуба да подредим всичко и да представим новия треньор до 1 юли. За най Хайнкес е идеалният избор и съм доста благополучен, че най-хубавият ми другар се завърна в Байерн ", разяснява президентът на клуба Ули Хьонес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР