Новият нападател на бе избран за играч №1 на 18-ия

...
Новият нападател на бе избран за играч №1 на 18-ия
Коментари Харесай

Жорди Кайседо: Не идвам да замествам Али Соу

Новият нападател на бе определен за състезател №1 на 18-ия кръг в efbet Лига.

" Благодаря за премията. Благодаря на тима си, на съотборниците си и на всички в клуба, които ме одобриха доста добре още от първия ми ден. Ще направя всичко за тази фланелка ", съобщи Кайседо при награждаването си за състезател на кръга.

" Аз към този момент бях свободен сътрудник. Мениджърът ми се свърза с мен и сподели за предлагането от ЦСКА. Веднага по-късно ревизирах в интернет клуба. Видях историята на клуба, почитателите и откакто се уверих, че е мощен европейски тим, не се замислих дали да дойда ", добави още той.
" Нивото е високо, а футболът е много натоварен. Не бях привикнал, само че последователно се натъкмявам. Целта ми е да оказвам помощ на тима, да давам най-хубавото от себе си. Надявам се да въвеждам доста голове и да се различавам ", добави нападателят.

" Не пристигам да заменявам. направи положителни неща, само че аз съм тук да си правя моите неща. Ние сме напълно разнообразни играчи, тук съм да давам най-хубавото от себе си. Знам, че той бе значим състезател за клуба, ще се опитам и аз постоянно да съм на равнище.

На първо място ме притегли шансът да играя в Европа. Освен това ЦСКА е институция. Нямах опция да приказвам с Марселиньо и Кишада, бях в положителни връзки с тях във Витория, само че аз към този момент бях отвън тима, когато ЦСКА се свърза с мен ", приключи Кайседо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР