Новият началник на РУ на МВР в Созопол Николай Ангелов

...
Новият началник на РУ на МВР в Созопол Николай Ангелов
Коментари Харесай

Новият началник на полицията в Созопол с удар срещу наркоразпространителите, заловиха дилър на кока и производител на марихуана

Новият шеф на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Созопол Николай Ангелов е издал заповед за здрава работа в битката против наркоразпространението и производството на опиати, научи Флагман.бг. От няколко дни служителите на реда в морския курорт започнаха залавяне на разнообразни лица, а през уикенда са арестувани още двама нарушители.

Става въпрос за 19-годишен габровец, в чиято квартира на ул. " Рибарска " са открити 17 пликчета с кокаин и марихуана, две хапчета с форма на котешка глава - екстази и електронна везна. Той е арестуван за 24 часа. Няма подозрение, че става въпрос за наркорапространител.

В събота, в местността " Аязмото " край Крушевец полицаи задържали в миг на поливане на конопени растения 35-годишен бургазлия. Намерени и конфискувани са 15 растения с друга височина. При инспекция на населявания от бургазлията апартамент, ситуиран в бл. 81 в ж.к. " Лазур ", са открити и иззети още едно конопено растение с височина към 25 – 30 см., електронна везна, гриндер, семена и приспособление за развъждане на растения, направено от железна рамка и черен плат с инсталирани вентилатор, термометър и осветяване. При осъществения персонален обиск в бургазлията са открити два плика с марихуана. Същият е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР