Новият мост на желанията в Морската градина е вече поставен.

...
Новият мост на желанията в Морската градина е вече поставен.
Коментари Харесай

Монтираха култовото мостче на желанията в Морската градина

Новият мост на желанията в Морската градина е към този момент подложен. Той е в сърцето на Морската градина до Алпинеума. Дървената структура е по план, възстановяващ достоверния образ на моста по мемоари на варненци и фотоси от предишното, означи организация " Булфото ". Около мостчето има легенда, че в случай че се премине със затворени очи, ще сбъдне предпочитание. Мястото е обичано място на генерации варненци.

Активно не престават и ремонтите в парка. Извършва се озеленяване с райграс, шубраци и цветя. Оформена е алеята на японските вишни. На доста места е построено парково напояване. Работи се по възобновяване на алеите и макета на Черно море пред Аквариума, оформя се и Алпинеума, където сега се засаждат цветя и се възвръща атрактивното осветяване. Напълно ще бъде възобновен розариумът.

Ремонтите в Морската градина би трябвало да приключат до началото на лятото, сподели наскоро Тихомир Тимов от дирекция " Инженерна инфраструктура " в Община Варна. Изгражда се и велоалея, която ще е успоредна на бул. " Княз Борис I " от Икономическия университет до зоологическата градина.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР