Новият мениджър на националния отбор на Уелс Крейг Белами коментира

...
Новият мениджър на националния отбор на Уелс Крейг Белами коментира
Коментари Харесай

Крейг Белами: Важно е да бъда най-добрата версия на себе си и ще се постарая това да се случи

Новият управител на националния тим на Уелс Крейг Белами разяснява своето предопределение отпред на " драконите ", при формалното си показване:

" Разбирам стандартите за мен - липса на опит и избухлив манталитет. Ще е добре да забравите за тези си терзания в идващите три или четири години. Поставям себе си под надзор. Крайната цел ме стимулира. Важно е да бъда най-хубавата версия на себе си и ще се постарая това да се случи. Поучил съм се от грешките си, извинил съм се, когато не съм бил прав ", сподели експертът при представянето си, откакто през вчерашния ден подписа контракт до 2028 година.

44-годишният някогашен нападател няма огромен треньорски опит. В интервала 2019-2021 година той водеше в младежката групировка на белгийския гранд Андерлехт, а работил и в Академията на родния си клуб Кардиф Сити. Мнозина анализатори, обаче, считат, че назначението му е стратегическа неточност, защото в никакъв случай не е работил на сходно високо равнище в мъжкия футбол.

В кариерата си на футболист той е защитавал емблемите на част от най-големите отбори на Острова - Норич, Ковънтри, Нюкасъл Юнайтед, Селтик, Блекбърн Роувърс, Ливърпул, Уест Хям, Манчестър Сити и Кардиф Сити.

Има 79 мача и 14 попадения за националната селекция на Уелс, само че в никакъв случай не е успявал да се класира на огромен футболен конгрес.

През 2012 година Белами бе част от състава на Англия по време на футболния шампионат на Олимпийските игри в Лондон. Островитяните доближиха до четвъртфиналите, като отстъпиха на Република Корея след осъществяване на дузпи.
 Крейг Белами наследи Компани в Бърнли
Крейг Белами наследи Компани в Бърнли

Интересно решение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР