Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изглжда е

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изглжда е
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг с революционни правила в Юнайтед

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг изглжда е извънредно упорит треньор, като ще направи всичко допустимо да преобрази „ алените дяволи “ на всички равнища. Той ще вкара няколко революционни правила, които ако не бъдат изпълнени, ще следват тежки наказания.

Нидерландският треньор изрично няма да толерира подавания обратно и настрана по време на подготвителния развой. Когато това се случи, заниманието неотложно ще бъде прекратено.

Тен Хаг ще бъде извънредно непоколебим и по отношение на физическото положение на своите футболисти. Той нястоява те да бъдат в съвършена форма и да са безупречни в грижите за тялото си.

Мениджърът не желае да има разделяне в съблекалнята, като категорично не разрешава футболистите да се разделят на групички. Той е безапелационен, че тимът би трябвало да бъде едно цяло.

Ерик загар Хаг ще даде опция на младите футболисти да се изявят. Те ще получат късмет да играят постоянно и в случай че покажат нужните качества да заемат местата на по-опитните.

Звездите в тима с високи заплати няма да имат предимство пред другите. Паричните хонорари няма да играят роля при избора на състав. Единственото, което има значение за Тен Хаг е представянето в тренировки и мачове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР