Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг днес трябва

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг днес трябва
Коментари Харесай

Тен Хаг и Роналдо ще проведат среща на четири очи

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг през днешния ден би трябвало да организира среща на четири очи с огромната звезда на тима Кристиано Роналдо, оповестява пресата на Острова.

Нидерландецът ще изясни на португалеца своето виждане за бъдещото на отбора и по какъв начин счита да развива плана, с което да убеди играча да остане на “Олд Трафорд” и през идната акция, само че в това време и да чуе мнението на 37-годишния футболист.

В последните дни се появиха спекулации, че Роналдо желае да напусне “червените дяволи”, защото не вижда по какъв начин отбора ще се бори за най-големите титли през идващия сезон, а самият той е наясно, че му остават няколко години на най-високо равнище.

Освен това се заприказва, че мениджърът Жорже Мендеш е предложил своя клиент на няколко от европейските грандове, само че не са доста тимовете, които могат да си разрешат високите му финансови условия.

В някои медии в Англия също по този начин се предлага и тезата, че самия Роналдо по този метод реализира напън върху управлението на Манчестър Юнайтед да е по-активно на трансферния пазар и да притегли качествени играчи, защото до този миг селекцията на отбора “куца”, въпреки “червените дяволи” да са свързвани с редица футболисти.

Нападателят на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, стартира подготовка с тима през днешния ден. Португалецът би трябвало да се яви в базата в Карингтън дружно с останалите играчи на „ алените дяволи”, които получиха по-дълга отмора поради уговорките с националните си отбори след края на сезона.

Ситуацията за Роналдо обаче е много по-различна. Нападателят ще има среща очи в очи с новия управител на отбора Ерик загар Хаг, на която би трябвало дефинитивно да бъде решено бъдещето футболиста.

Спекулациите към Роналдо не стопират в последните седмици. Различни източници настояват, че португалецът не е удовлетворен от обстоятелството, че тимът му не съумя да се класира за Шампионска лига и желае да напусне „ Олд Трафорд”. Заговори се даже, че нападателят е пред завръщане в родния си Спортинг Лисабон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР