Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде първото

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде първото
Коментари Харесай

Тен Хаг отговори за ролята на Роналдо в неговите планове

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг даде първото си изявление за клубния уебсайт. В него той съобщи, че идва на "Олд Трафорд ", с цел да върне славата на отбора, а Кристиано Роналдо е значима част от проектите му.

По-рано през днешния ден 52-годишният Тен Хаг бе показан публично като управител на Манчестър Юнайтед.

"Разбира се, че Кристиано има място в Манчестър Юнайтед ", сподели мениджърът по адрес на 37-годишния нападател.

През този сезон Роналдо осъществя 24 гола във всички шампионати, само че получи и рецензии от краткотрайния ментор Ралф Рангник, че не пресира противниковите бранители, когато изнасят топката

"В момента не мисля за това по кое време Манчестър Юнайтед още веднъж ще печели титли. Мисля, че това е план, който ще отнеме време. Искаме да печелим всеки мач. Но ще мислим мач за мач и ще забележим какво ще се случи по-късно ", сподели Тен Хаг.

Той добави, че ще изисква повече взаимност и кооперативност от играчите, в случай че желаят в действителност да се борят за титли.

"Където и да съм ходил, постоянно съм имал високи условия към играчите. Очаквам те да се борят на терена и да дават 100 %. Трябва да подобрим това и би трябвало да виждам работа в екип. Играчите би трябвало да се обединени и да образуват тим, който да се побеждава съперника. В момента обстановката не е добра и сме изправени пред огромно предизвикателство. Искам да изградя тим, в който всеки се раздава за другия и всички да са като един в името на постигането на задачата. Нека не забравяме, че този тим играе в "Театъра на фантазиите ". Искаме да играем футбол, който да носи наслада на почитателите. Желанието ми е да играем приказен футбол. Но и да не играем по този начин, отново би трябвало да печелим ", добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.

Той бе запитан и за тимовете на Манчестър Сити и Ливърпул, които сега наподобяват доста надалеч пред всички останали в Англия.

"В момента одобрявам и двата тима - Манчестър Сити и Ливърпул. Те играят приказен футбол. Но всяка епоха има своя край и аз чакам ние да влезем в борба с тях. Сигурен съм, че и останалите тимове във Висшата лига желаят да реализират тъкмо това ", разяснява още Ерик загар Хаг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР