Новият мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в Левски Асен

...
Новият мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в Левски Асен
Коментари Харесай

Букарев: След 100 дни си пожелавам стадионът да е още по-пълен

Новият управител и координатор на спортно-техническата активност в Левски Асен Букарев даде първото си изявление на тази позиция за "Спортно шоу Гонг " на Дарик радио.

"Приемам го напълно обикновено, с нужната отговорност, какво значи за мен? Дава ми опция да се отдам още повече на Левски, на всичко това, за което мечтаят последователите на този огромен тим. Най-важното е да се ориентирам допустимо най-бързо във всичко, което се случва на тази позиция, за която ще давам отговор, да канализираме нещата, да създадем една стройна и добра организация, която да е сполучлива и да е в интерес на школата и първия тим. Приоритет към този момент ще е първият тим, ще се опитам да оказа помощ оптимално на досегашните ми сътрудници на пейката, целия екип на Делио Роси, ще координираме нещата към селекцията на Левски, изходящите и входящи прехвърляния ", разяснява Букарев.

"Със сигурност ще е от изгода, задоволително добре познавам концепциите и метода на мислене на Делио Роси, говорихме и на тази тематика с него, говорихме с него, че това е доста добре, което се случва, тъй като познавам стила му, профила на футболистите, които той желае, ще оказа помощ на скаутите и клуба в търсенето на подобаващи играчи ", добави той.

"Всеки ден беседваме, малко по малко работим в една посока, Левски да бъде един добре проведен, постоянен тим, който работи професионално и надгражда в едни поредни стъпки ", сподели още Букарев във връзка съдействието си с треньора Роси.

"След 3 месеца си поисквам да сме още веднъж в челото, да сме в играта за Купата на България, Левски да е още по-развит тим, и след моите първи 100 дни на тази позиция, най-важното е, стадионът да е още по-пълен, в сравнение с е сега ", приключи мениджърът и координатор на спортно-техническата активност на "сините " Букарев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР