Новият мъж в живота на немския модел Хайди Клум е

...
Новият мъж в живота на немския модел Хайди Клум е
Коментари Харесай

Новият мъж до Хайди Клум е 28-годишният Том Каулиц от Токио Хотел

Новият мъж в живота на немския модел Хайди Клум е 28-годишният артист и музикант Том Каулиц, който също е германец.

Тяхни общи фотоси бяха оповестени в няколко американски издания, които разкриват по какъв начин 44-годишната Хайди и младият ѝ другар излизат след вечеря от първокласен ресторант в Холивуд.

 г Splash News

Том Каулиц е прочут на музикалните почитатели от групата Tokio Hotel, която беше доста настояща измежду младежите в интервала от 2001 до 2007 година. В групата се изявяваше и братът на Том - Бил, който беше и фронтмен на бандата.

Запознати издават, че по време на сантименталната си вечеря манекенката и артистът са флиртували съществено и по никакъв начин не са се тормозили да демонстрират пристрастеностите между тях.

 г Splash News

За момента не е ясно по какъв начин той и Хайди са се срещнали, само че близки до модела споделят, че двамата се любуват извънредно доста на връзките си, а и въпреки всичко приказват на общ език - немски...
Гола в басейна: Хайди Клум Хайди Клум получава каквото желае Хайди Клум по голо дупе Тайнственият мъж в живота на Хайди Клум Хайди Клум преди и след грим и прическа Старата обич наслойка не хваща
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР