Новият любимец на феновете на Левски - Филип Кръстев, даде

...
Новият любимец на феновете на Левски - Филип Кръстев, даде
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Левски го чакат светли дни, отборът може да стане шампион

Новият любим на почитателите на Левски - Филип Кръстев, даде изявление за сътрудниците от " Телеграф ", в което не скри любовта си към " синия " клуб и неговите почитатели. Ето и фрагменти от неговото изявление:

" При нас желанието да спечелим Купата беше по-голямо. Трябваше да бием непременно. Не ни тежеше, а ни стимулира. Чувството беше неповторимо, едно от най-хубавите в живота ми - когато към този момент си отпаднал от всичко случило се, само че си спечелил и никой не може да ти отнеме триумфа.
 Официално: Николай Михайлов преподписа с Левски
Официално: Николай Михайлов преподписа с Левски

Ето детайлности

Вярвах, че ще спечелим Купата на България. Когато пристигнах, оставаха единствено няколко крачки, въпреки и най-трудните - против ЦСКА и Лудогорец преди този момент. Предишната година беше сложна за мен и се веселя, че съумях да обърна нещата благодарение на моите близки. Всичко потегли нагоре и се надявам по този начин и да продължава.

Чувствам се благополучен в Левски, ще е добре да остана. Ще забележим какво ще стане. Чувствам се все едно съм си вкъщи. Макар и да съм тук малко време, усетих любовта на хората. Давам всичко от себе си да оправдая упованията им. Важно е да играеш с въодушевление и да се забавляваш. Искам просто да веселя почитателите и те да се забавляват, до момента в който ме гледат. Те са най-хубавите и направиха доста за тима.

Стоилов ми е доста тънки препоръки, които са в главата ми и постоянно ще ги нося с мен. Но най-много неговата мотивация да не спирам и за миг, да не се отпущам. Всичко идва от главата. Можеш да растеш и да постигаш каквото искаш, в случай че си подготвен да дадеш всичко от себе си, в случай че играеш на лимита си.

Престоят ми в чужбина е повратният миг в моя живот. Исках да изляза още на 13-14 години. Борех се доста тъкмо за това. Не се получаваше, само че най-после съумях след две години в професионалния футбол. Беше хубаво да отида млад в чужбина и съм окуражен да се върна още веднъж. Дай Боже да е в тим от топ 5 на шампионатите.
 Левски продаде Сектор А за дербито с Лудогорец
Левски продаде Сектор А за дербито с Лудогорец

Празненствата не престават

Не съм почитател на един тим, а на един баскетболист - Ръсел Уестбрук. От него черпя мотивация. Този човек за мен значи доста и аз съм му огромен почитател. Той е неповторим темперамент и може да бъде образец за всеки състезател поради метода, по който живее, нещата, през които е минал. Неговите истории и неговият път в спорта ми работят добре.

Нашият тим бележи забележителен напредък в последните няколко месеца. Догодина нещата ще бъдат още по-добре с почитателите, които имаме, с управлението и треньорите, с футболистите. Левски го чакат светли дни. Този тим може да бъде първенец.

Това си зависи напълно от нас. Никой не може да ни спре. Много се надявам да играем мощно, да влезем в групите и да зарадваме почитателите, тъй като европейските мачове са с друг заряд ".
 Любопитен мач за 108 години Левски
Любопитен мач за 108 години Левски

Ето какъв е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР