Новият Логистичен център на Компанията за бутилиране на минерална вода

...
Новият Логистичен център на Компанията за бутилиране на минерална вода
Коментари Харесай

Логистичният център на „Михалково“ с номинация за „Сграда на годината“


Новият Логистичен център на Компанията за бутилиране на минерална вода „ Михалково “ получи номинация в категорията „ Производствени, логистични и търговски здания “ на Националния конкурс „ Сграда на годината “ 2017 година Складовата база и логистичният център са ситуирани на Околовръстен път Пловдив – Южна дъга на повърхност от 6 500 кв.м, от които 1818.35 кв.м е закрита. Складът е оборудван с най-новата в софтуерно отношение автоматизирана складова шатъл система, RADIO SHUTTLE, която разрешава по–рентабилно, елементарно и несъмнено потребление на стелажите и по едно и също време с това усилва доста полезно-използваемата повърхност и покачва потенциала на предпазване, което ще разреши по- гъвкаво обслужване на потребителите.

Сградата е напълно с осветителни тела с LED светлинни източници, които понижават употребяваната електрическа енергия и дават високо качество на светлината с положително цветопредаване, което усъвършенства изискванията на труд за личния състав. С това комплексът е още по-природосъобразен. Инвестициите са в отговор на дълготрайния сполучлив напредък на Компанията за бутилиране на минерална вода „ Михалково “ през последните години. Това ново оборудване ще разреши да се посрещнат самостоятелните условия на клиентите по най-хубавия и най-бърз вероятен метод, поради стратегическото местонахождение на центъра – на няколко киломентра от автомагистрала „ Тракия “, Интермодалния терминал в Златитрап и в центъра на България.

Сградата продължава надпреварата за вота „ Сграда на публиката “ посредством онлайн гласоподаване в уеб страницата на състезанието - www.buildingoftheyear.bg, от 1 до 10 декември 2017 година.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР