Новият лицензиран букмейкър за България – Бетано, е бранд с

...
Новият лицензиран букмейкър за България – Бетано, е бранд с
Коментари Харесай

Бетано за България - слух или факт?

Новият лицензиран букмейкър за България – Бетано, е бранд с доста упоритости и предпочитание да се развива в промишлеността на спортните залози и казино игрите. Започнал процедура през 2016 година, когато се снабдява с лиценз в Малта, Бетано акцентира онази по-специална педантика, която може да ни разреши доста сериозен професионализъм и внимание към играта. Букмейкърът, който става все по-предпочитан и за който ще научите детайлности в разполага с новаторска и прелестно структурирана онлайн платформа, като цветовете и главният дизайн са определени извънредно добре, гарантирайки приятна и безпроблемна работа.

Как става регистрирането в Бетано

Регистрацията в онлайн платформата на букмейкъра не е комплицирана, нито изисква някакви характерни умения. В горния десен ъгъл ще откриете съществуването на два прозореца – Register и Login.

При натискане на опцията Register, Betano ще изиска от вас да посочите е-поща, само че можете да употребявате и обществен профил, като решението е напълно ваше.

В първите два реда попълвате страната, в която се намирате, а идващите полета са за потребителско име и мобилен телефон. После продължавате с ключова дума, страна и район, в случай че има подобен.

Следва да повторите своята ключова дума и да попълните града, в който живеете. Под това поле би трябвало да поставите и презимето, а в случай че разполагате с промо код, да го употребявате.

Последните стъпки са пол, информация за промоции и
бонуси, единодушие с общите условия и слагане на рождена дата. Финалната стъпка е да натиснете Complete Registration.

Бетано притегля клиенти с
бонуси

Като нов и налагащ се бранд в Европа и България, Бетано не може да ни разочарава със своята стартова оферта. Брандът предлага на всички спортни почитатели да стартират своята игра с начален
бонус за спорт – 100 % до 100 евро.

Въпросната сума се превежда с първия изработен депозит, като минималната му стойност е от 10 евро. Обикновено не е наложително да употребявате Betano
бонус код, за който има поле по време на регистрация.

Не би трябвало да забравяме, че тази промоция идва с някои условия и е целесъобразно да им обърнем внимание. Всеки клиент би трябвало да превърти
бонуса и депозита 5х пъти, като има 90 дни, с цел да извърши общите условия.

Всеки нов състезател, който верифицира профила си, публично получава и 20 евро безвъзмезден
залог, като това не изисква правенето на депозит. Вие имате единствено 24 часа да го употребявате.

Кои са спортовете, на които се залага

Стане ли въпрос за спорт, Betano има съществено внимание към другите дисциплини. Вие може да залагате на към 25 от най-гледаните спортове в света, в това число и електронни, като във времето самата селекция ще пораства.

По-интересното в този случай е това, което се намира в самата платформа за избор на тези дисциплини. Нека да вземем футбола. За него може да откриете, че имате категория с най-популярни мачове, интернационална секция Европа и Америка, както и секция за мачове от целия свят. Има и обособени категории по страни и шампионати.

Брандът показва доста внимание към международния футбол, само че това е единствено едната страна на професионалните връзки. Не е мъчно да видим, че пазарите са толкоз доста, че биха изненадали и най-големите почитатели.

Налични са известните варианти като под/над, прецизен резултат, двата тима да отбележат, идващият, който да означи гол, двоен късмет, победител в първото полувреме и още доста други. Предоставянето им идва с положителни коефициенти, като практиката продължава и в другите дисциплини.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР