Новият кросоувър Лада Нива“ се готви да стъпи на пазара

...
Новият кросоувър Лада Нива“ се готви да стъпи на пазара
Коментари Харесай

Цената на новият кросоувър „Лада Нива“ е супер! Целта е джипът да стане лидер в Русия (ВИДЕО)

Новият кросоувър „ Лада Нива “ се готви да стъпи на пазара с извънредно атрактивна цена. По предварителни информации резултатът от плана Chevrolet Niva-2 ще се продава за 700 000 рубли, което към днешна дата е към 21 500 лв.. От концерна GM-АвтоВАЗ публично оповестиха, че в плана са вложени над 4,3 милиарда рубли, а автомобилът е на финалната права. Това пишат профилирани съветски автомобилни издания, представени от fakti.bg. За да бъде стартирано серийното произвеждане на новата Лада Нива, концернът GM-АвтоВАЗ се нуждае от държавни гаранции и заем.

Точно това беше и тематиката на срещата сред представители на автомобилния тръст и губернатора на Самарска област.

Пред него екипът е изложил и главната цел пред новата разработка – да се трансформира в водач на SUV сегмента в Русия, а по-късно да пробие и в Азия и Европа.

В GM-АвтоВАЗ са си сложили за задача това да стане в границите на идващите 5 години. По думите на специалисти новият кросоувър е от напълно различен клас спрямо Lаdа Хrау и най-продаваните модели сега – Lаdа 4×4 urban и Chevrolet Niva 1.7 4×4 WD. Шефовете на концерна GM-АвтоВАЗ се надяват благодарение на новия модел да бъде уплътнена съвсем цялата индустриална мощ на завода в Толиати.

Нейният оптимален потенциал все още е 95 000 автомобила годишно, като за 2015 година са създадени 35 000 бройки.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР