Новият коронавирус представлява сериозна и непосредствена заплаха за общественото здраве.

...
Новият коронавирус представлява сериозна и непосредствена заплаха за общественото здраве.
Коментари Харесай

Великобритания обяви коронавируса за непосредствена заплаха за общественото здраве

Новият ковид съставлява сериозна и непосредствена опасност за публичното здраве. Това оповестиха през днешния ден от английското министерство на опазването на здравето, представени от Ройтерс.

„ Министър на опазването на здравето Мат Ханкок афишира, че разпространяването на новия ковид съставлява сериозна и непосредствена опасност за публичното здраве. Мерките, посочени в новата наредба, сe считан за ефикасен способ за забавяne и попречване на по-нататъшното разпространяване на вируса “, оповестяват от здравното ведомство.

Министерството дефинира лечебните заведения „ Ароуи парк хоспитъл “ и „ Кентс хил парк “  като места за уединяване на болните и афишира град Ухан и провинция Хубей в Китай за „ инфектирани зони “.

До момента в Обединеното кралство са регистрирани четири случая на инфектирани с ковид. Същевременно с това английските жители, пристигнали в странта от Ухан, са поставяни под карантина за 14 дни.

Припомняме, че неделя бяха регистрирани 97 смъртни случаи от ковид, което е най-големият брой умряли за един ден от експлоадирането на епидемията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР