Новият кмет на Мариупол Константин Ивашченко каза, че в резултат

...
Новият кмет на Мариупол Константин Ивашченко каза, че в резултат
Коментари Харесай

Новият кмет на Мариупол съобщи за смъртта на пет хиляди цивилни граждани

Новият кмет на Мариупол Константин Ивашченко сподели, че вследствие на боевете и обстрела в Мариупол са убити пет хиляди цивилни. Това оповестява ТАСС.

На 6 април шефът на ДНР Денис Пушилин назначи за нов кмет на Мариупол Иващенко, някогашен народен представител в градския съвет от партия " Опозиционна платформа - За живот " и общоприет шеф на завода " Азовмаш ".

По мнението на Ивашченко, към 250 000 поданици са напуснали града.

„ Да, приключването продължава, само че съм сигурен, че в града ни остават 300 хиляди. Най-лошата прогноза е 250, не по-малко “, сподели Ивашченко.

Мариупол е най-големият град на брега на Азовско море. На 7 март ДНР заяви, че градът е обграден. На 12 март ръководителят на ДНР Денис Пушилин назова Мариупол епицентър на военните дейности

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи, че е решил да организира военна специфична интервенция в Украйна в отговор на молбата за помощ от ръководителите на ЛНР и ДНР.

Държавният глава дефинира задачата на интервенцията като " отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години ". Решението за осъществяване на интервенцията стана причина за нови наказания против Русия от страна на Съединени американски щати и техните съдружници.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР