Новият клип на последната песен на Ку-ку бенд буквално шокира

...
Новият клип на последната песен на Ку-ку бенд буквално шокира
Коментари Харесай

Слави се появи в нов клип грохнал и състарен

Новият клип на последната ария на Ку-ку бенд безусловно шокира феновете и почитателите на дългия шоумен. И повода не е текста или музиката на парчето, а визията на Слави Трифонов. Много застарял, отпаднал и пъклен изтощен тип на гологлавия тв водещ, макар грима, се вижда във видеото.

Потребители във Facebook още веднъж подхванаха тематиката за здравословното положение на Трифонов, което от години е тематика на всевъзможни версии, кои правилни, кои близки до истината, клонящи към мистериозна болест, която лот години лекува в чужбина, само че очевидно не може да овладее.

Самият Трифонов от години не крие, че има съществени проблеми със зрението, получени в резултат на инфектиране на нервите.

„ За страдание се появиха проблеми и в другото око. Засега те не са чак толкоз страшни, не е хептен да не виждам, само че имам проблеми и с другото око, които са от доста време. Вероятно там някъде при кръстосването някои дребни нервни снопчета са наранени, само че тъй че да не могат да бъдат видени нито от ядрено-магнитен резонанс, нито от скенер, тъй като просто нарушаванията са прекомерно дребни, защото това е доста фина материя.

Мен ми поставят в този момент доста съдоразширяващи, кортизонови даже препарати, даже ми слагаха инжекции в окото за всеки случай. Процесът е може би обратим, а може да остане и по този начин. Важното е да не се утежнява. Ще ми бъде много мъчно да чета, съвсем е невероятно да карам и т.н.”, призна тогава Слави в изявление за своето шоу. Той обаче по този начин и не разкри каква тъкмо е мистериозната болест, която му лиши първо зрението, а по-късно му аргументи и съществени проблеми с ходенето, поради които даже падна и счупи единия си крайник.

Освен това той признава и, че изпитва съществени болки в крайници, който счупи, и в кръста също, поради което се постанова да седи на стол. Прав му било безусловно невероятно поради жестоките страдания, които изпитва, когато е в придвижване.

Категорично обаче е ясно, че Слави не е в съвършена физическа и прочувствена форма за новия сезон на шоуто си, което както към този момент анонсира, става на 18 години.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР