Новият клип на Apple показва, какви усилия са необходими на

...
Новият клип на Apple показва, какви усилия са необходими на
Коментари Харесай

Новата видео реклама на Apple: Памет

Новият клип на Apple демонстрира, какви старания са нужни на хората, с цел да запомнят в паметта си големия брой пароли за всичко в света на уеб-пространството.
Представете си, че участвате в телевизионна викторина или игра, в която с цел да спечелите, би трябвало да отговорите на напълно елементарен въпрос. Водещият ви помолва да се справите със следното предизвикателство: „Тази заран сте дал нова ключова дума за своето онлайн банкиране. И каква е тя?“



За да не се изложите, би трябвало да съхранявате в паметта си голям брой секрети комбинации и най-разнообразни пароли. Но Apple предлага едно напълно елементарно решение – iPhone X със своя лицев скенер . Достатъчно е флагманският смарт телефон на Apple да сканира лицето ви и паролата автоматизирано се попълня в полето. А в рекламния клип Apple акцентира, че надеждността на Face ID е двадесет пъти по-висока, в сравнение с потреблението на пароли.

„Помнете, че вашата ключова дума не би трябвало да е предизвикателство за паметта. С помощта на Face ID на iPhone X вашето лице е вашата ключова дума “ – споделят в края на видеото маркетолозите на Apple.

Представена е една неуместна обстановка, която притегля вниманието. Очакванията са Apple да усъвършенства новата система за сканиране на лицето. Усъвършенстваната версия на Face ID може да забележим още тази година с излизането на новите iPhone.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР