Новият капитан на Ливърпул – Върджил ван Дайк, бе категоричен,

...
Новият капитан на Ливърпул – Върджил ван Дайк, бе категоричен,
Коментари Харесай

Ван Дайк: Всички вярваме на клуба относно трансферите

Новият капитан на Ливърпул – Върджил ван Дайк, бе безапелационен, че има цялостното доверие на клуба по отношение на прехвърлянията. „ Червените ” попаднаха в центъра на нова трансферна сага, този път с еквадорския национал Мойсес Кайседо.

На конференцията си преди мача с Чесли, мениджърът на отбора Юрген Клоп удостовери, че клубът е постигнал сделка с Брайтън за прехвърлянето на отбранителния полузащитник, съгласявайки се да заплати 111 млн. паунда. Часове по-късно обаче, самият футболист разгласи, че желае да играе в Челси откъдето също имаше сериозен интерес. В последните часове се спекулира, че лондончани са предложили 115 млн. паунда за Кайседо.

Според Ван Дайк обаче няма място за терзание, макар очевидното проваляне на договорката.

“Всички желаеме качествени попълнения и досега клубът направи тъкмо това. Ние имаме вяра на клуба, аз имам вяра на клуба. Клубът свърши добра работа в последните години, за какво да не го направи и в този момент? Ако следите обществените мрежи, ще ви прилошее от всичките тези имена, които се загатват. Според мен това са просто спекулации, пробват се да налучкат имената, с цел да налеят масло в огъня. Просто по този начин работи интернет. Виждате, че ни свързват с съвсем всеки полузащитник в света, дано просто изчакаме и забележим какво ще се случи. Имаме експерти, които работят по въпроса и това е най-важното. Вярваме, че клубът ще направи вярното нещо ”, разяснява Ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР