Новият кабинет ще се впусне с рогата напред в борбата

...
Новият кабинет ще се впусне с рогата напред в борбата
Коментари Харесай

Кабинетът на Кирил мачка с рога и копита

Новият кабинет ще се впусне с рогата напред в битката с рецесиите в страната. Трима от новите министри са зодия Овен. Толкова са и стрелците. Още няколко са представителите на " рогатите " зодии , измежду тях двама са зодия Козирог. 

Начело на кабинета застава Кирил Петков, който е зодия Овен. Пословична е решителността на овните, което може да ни подскаже, че новият министър председател може да довърши до дъно желанията си. Същата зодия е и проф. Асена Сербезова, която ще бъде министър на опазването на здравето. С рогата напред тя ще се впусне в битката с пандемията от ковид. Номинираният за министър на туризма Христо Проданов също е от овните. 

Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев и просветителния министър Николай Денков пък са представители на Дева. Те са умни, работоспособни и надеждни. Надяваме се двамата да решат финансовите въпроси и проблемите в образованието ни. 

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която ще бъде вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността, е зодия Козирог. Представителите на знака съставляват времето и отговорността, а неговите представители са обичайни и постоянно доста съществени по природа. Тези хора имат вътрешно положение на самостоятелност, което разрешава забележителен прогрес както в персоналния, по този начин и в професионалния им живот.

Те са майстори на самоконтрола и имат способността да управляват, да вършат солидни и реалистични проекти и да ръководят доста хора, които работят за тях когато и да е. Учат се от грешките си и стигнат до върха единствено въз основа на своя опит. Козирог е и министърът на спорта Радостин Василев. 

По проблемите на строителството, обществената сфера, цените на тока и парното ще „ стрелят “ надлежно Гроздан Караджов, Георги Гьоков и Александър Николов. Стрелците  са оптимистични и въодушевени, обичатпромените. Те са в положение да трансформира своите мисли в съответни дейности и ще направи всичко, с цел да реализира задачите си. 

Министрите на земеделието Иван Иванов, и на електронноото ръководство Божидар Божанов са представители на зодия Лъв. Те са водачи, самоуверени са и могат да реализират всичко, което желаят. Дано то да е потребно за страната ни. 

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е зодия Везни. За тях е значимо да са почтени, дипломатични и имат триумфален нрав. Именно за това вярата ни е, че министър Рашков ще победи престъпността у нас. 

Настоящият министър председател и предстоящ министър на защитата Стефан Янев е зодия Риби. Представителите й са доста другарски настроени, тъй че те постоянно се оказват в компанията на доста разнообразни хора. Те са безкористни, постоянно са подготвени да оказват помощ на другите без да се надяват да получат нещо в подмяна. Представителите на зодия Риби са по-интуитивни от останалите знаци и имат артистичен гений.

 Бъдещият министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер е зодия Близнаци. Представителите на този знак са изразителни и с бърз разум, представителите на зодия Близнаци са две разнообразни страни на личността и Вие в никакъв случай няма да бъдете сигурни с коя от тях ще се сблъскате. Човекът Близнак може да бъде разговорлив, отзивчив и подготвен за развлечение, само че въпреки това може да бъде доста сериозен, умислен, нервозен и даже колеблив. От друга страна пък са нерешителни, нечестни, неспокойни, импулсивни, повърхностни.

Вицепремиерът Калина Константинова пък е зодия Телец. Представителите на този знак са измежду най-надеждните, само че от време на време са огромни инати.

Източник: " Телеграф "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР