Новият изпълнителен директор на държавната млекопреработвателна компания Ел Би Булгарикум

...
Новият изпълнителен директор на държавната млекопреработвателна компания Ел Би Булгарикум
Коментари Харесай

СЛЕД РЕШЕНИЕ НА БОРДА: Владимир Русев е новият изпълнителен директор на Ел Би Булгарикум

Новият изпълнителен шеф на държавната млекопреработвателна компания " Ел Би Булгарикум " е Владимир Русев, заяви Българска телеграфна агенция.

Той е назначен още през вчерашния ден с решение на Съвета на шефовете на Държавната консолидационна компания (ДКК).

Русев, който беше народен представител в 45-ото и 46-ото Народно заседание от " ИТН ", е бил назначен още през вчерашния ден с решение на управлението на сдружението.

Той посочи, че към този момент е почнала процедурата по вписването на новото управление в Търговския указател.

Досегашният изпълнителен шеф на „ Ел Би Булгарикум “ Николай Маринов е освободен от поста си с решение на Съвета на шефовете на ДКК.

От ДКК изпратиха позиция до медиите, в която се споделя, че има редица сигнали за нарушавания при ръководството на компанията и са назначени инспекции.

По думите на Венцислав Димитров, изпълнителен шеф на ДКК, в складовете на млекопреработвателната компания има презапасяване със суровина. Има подозрения, че тя е с необоснован генезис, с дребен период на валидност е и няма по какъв начин да бъде пласирана в точния момент. Димитров посочи също, че понижението във фирмените магазини на " Ел Би Булгарикум " е оповестено в деня, в който Маринов е бил освободен.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР