Новият избраник за Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като

...
Новият избраник за Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като
Коментари Харесай

Новият Ерген с високи изисквания към продуцентите за жените в предаването

Новият фаворит за " Ергенът “ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов. Той има претенциите, че е доста по-интелигентен и грамотен от някогашния състезател и по тази причина ще желае да му вкарат в шоуто такива дами, които да му подхождат.

Евгени, който си изкарва прехраната като пианист, се имал за мъж от класа и нямал желание да търпи простовати, повърхностни и обикновени дами, с каквито преливаше в първия сезон на предаването.

33-годишният Ерген №2 бил засегнат от множеството от участничките в сезон 1 и недоумявал за какво Виктор ги е търпял толкоз време, вместо да ги сложи на място. Той да вземем за пример презирал държанието на Благовеста Бонбонова, която намирал за лека жена, която си смъква гащите пред всеки.

Бил засегнат и от представянето на Виктория Капитонова, която се оказа, че няма грам обща просвета, а мечтае за " Ролекс “. Евгени към този момент бил сложил своите условия пред продуцентите и се надявал, че те ще ги одобрят и ще му пратят в имението единствено дами, с които може да беседва за освен това от новия брой на " Вог “.

Новият Ерген държал доста освен на външната хубост, само че и на това, което дамата има в главата си. Това е и една от аргументите към момента да е без брачна половинка и да няма деца. Всички дами до момента му се виждали недостойни за него, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР