Новият ирландски taoiseach, Саймън Харис, обеща нов социален договор“, когато

...
Новият ирландски taoiseach, Саймън Харис, обеща нов социален договор“, когато
Коментари Харесай

Ирландският „TikTok Taoiseach“ обещава нов социален договор

Новият ирландски taoiseach, Саймън Харис, даде обещание „ нов обществен контракт “, когато пое поста по-малко от година преди идващите общи избори.

„ Времето е малко и има доста за извършване “, сподели Харис пред ирландския парламент във вторник, преди да получи печата от президента Майкъл Хигинс.

Премиерът поема процъфтяващата стопанска система, само че той е изправен пред незабавни претенции за разрешаване на острата жилищна рецесия в Ирландия и дългите описи с чакащи за здравни услуги преди общите избори през март 2025 година

„ Сега е подобаващ миг за създаване на нов обществен договор ... За да защитим нашия мъчно извоюван стопански триумф. Да употребявам преимуществата му, с цел да осигуря осезаеми резултати на обществото “, сподели той.

„ Днес още веднъж се наемам да реалокирам планини, с цел да оказа помощ за построяването на повече домове “, сподели Харис. Той даде обещание да „ удари в основата “, да предложи данъчни облекчения за хората със междинни приходи и помощ за дребния бизнес и фермерите.

Наречен „ TikTok T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР