Новият iPhone изглежда отново ще е хит в Япония. Или

...
Новият iPhone изглежда отново ще е хит в Япония. Или
Коментари Харесай

Стотици пред магазините в Япония в чакане на новия iPhone

Новият iPhone наподобява още веднъж ще е шлагер в Япония. Или най-малко такива са упованията след интереса през днешния ден след дебюта на устройството в Токио. С дълги опашки пред магазините стотици души чакаха да се снабдят с новия телефон на Apple.
И трите съществени мобилни оператори в Япония от през днешния ден стартират да оферират новите iPhone XS и XS Max. И макар че телефоните на Apple са на пазара в азиатската страна от повече от 10 години, то ползата към тях не понижава.

Пред магазин в Токио да вземем за пример повече от 250 души са чакали на опашка още преди 8 часа сутринта, когато отваря магазинът. Сред тях е бил и Дайки Шимизу – 20-годишен студент, който се е наредил на опашката още в 5:30 сутринта.

„ Искам да употребявам по-добрата камера час по-скоро “, споделя той.
 A customer looks at Apple’s new iPhone XS after it went on sale at the Apple Store in Tokyo’s Omotesando shopping district, Japan, September 21, 2018. REUTERS/Issei Kato
XS Max разполага с 6.5-инчов екран, който е най-големият в телефон на Apple в миналото. XS се предлага с 5.8-инчов екран. По-големият смарт телефон сега се продава в Япония за 124 800 йени (1846 лева.), до момента в който по-малкият модел коства 112 800 йени (1668 лева.).

Моделът XR ще дебютира в страната на 26-и октомври. Неговата цена се чака да бъде 84 800 йени (1254 лева.)

Според последни изследвания iPhone е най-продаваният телефон в Япония. Близо 50% от смарт телефон потребителите в страната употребяват устройства на Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР