Новият iPhone 14 вече е достъпен, включително на български език,

...
Коментари Харесай

iPhone 14 кацна в магазините на А1 България


Новият iPhone 14 към този момент е наличен, в това число на български език, в магазините на A1 България (снимка: Мария Малцева / TechNews.bg).

От през днешния ден новите смарт телефони iPhone 14, 14 Pro и 14 Pro Max са налични в магазините на A1 България. Достъпни са всички версии и всички цветове, оповестени от Apple, подчертаха от телекома.

Устройствата се оферират в комплект с автентично 20W зарядно устройство на Apple, защото компанията е открила, че потребителите ценят съществуването на аксесоара. iPhone 14 Plus ще се появи в магазинната мрежа на 7 октомври, разгласи още A1 България.
още по темата
Всички модели са налични и на български език. Бързата поява на устройствата в комерсиалната мрежа на A1 България се дължи на обстоятелството, че тази година страната ни попадна в така наречен първо равнище страни, показаха от оператора.

Има съображение да се чака, че ползата към новите серии на iPhone ще е максимален към моделите Pro и Pro Max, предвижда A1. Такава наклонност е следена при дебюта на серията iPhone 13, регистрират от компанията. Обяснението е, първите купувачи на новите модели на Apple нормално са хора с афинитет към технологиите, нямащи самообладание да вземат най-хубавото на пазара.

Фамилията iPhone 14 идва с някои забележителни усъвършенствания, измежду които неповторимият „ динамичен остров “ на екрана, усъвършенстваната камера и функционалността за повикване на незабавна помощ при злополука.

Цените на новите модели iPhone 14 в магазинната мрежа на А1 България (снимка: Мария Малцева / TechNews.bg)

У нас A1 е дълготраен сътрудник на Apple с сполучливи продажби на всички модели телефони, таблети iPad и носими аксесоари Air Pods. Налице е непрекъснат растеж в продажбите и интерес от клиентите, показаха от компанията.

Air Pods се харесват доста и към този момент са незаменима част от всекидневието на множеството хора, които употребяват модерните технологии. Самият iPhone се радва на 20% растеж в продажбите за интервала 2021/2022 година (до септември). Статистиката демонстрира, че максимален дял от продажбите се пада на iPhone 13 (40%) и iPhone 13 Pro (31%).

Моделът iPhone 13 mini е отчел 11% от осъществените продажби до момента, т.е. минимален дял. Това е в крайник със международната наклонност и не е необичайно, че Apple е решила да се откаже от въпросната версия, разясниха от A1 България. Така или другояче iPhone е един от трите най-продавани модела телефони в магазините на A1, показаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР