Новият информационен портал за свързаност между регистрите на МВР и

...
Новият информационен портал за свързаност между регистрите на МВР и
Коментари Харесай

Нов портал на МВР елиминира възможностите за измами и препродажби на коли


Новият информативен портал за съгласуваност сред регистрите на Министерство на вътрешните работи и Нотариалната камара отстрани опциите за измами и препродажби на коли и други транспортни средства.

Национален юридически конгрес, проведен от Нотариалната камара/НК/ на Република България се организира в София. На него беше показан осведомителният портал за съгласуваност сред ресурсите на Министерство на вътрешните работи и Наказателен кодекс, според наредбите на промени и допълнен Закон за придвижване по пътищата.

Форумът бе открит от ръководителя на Наказателен кодекс Димитър Танев. Участие в събитието взеха комисар Бойко Рановски, нач.отдел „ Пътна полиция”в ГДНП, представители на дирекция „ Комуникационни и осведомителни системи” на Министерство на вътрешните работи, на „ Информационно обслужване” АД и на компания „ Стоун компютърс”.

“Освен облекчение на административната тежест за жителите, новият портал отстрани опцията за измами и препродажби на МПС, без да се трансформират таксите”, разяснява ръководителят на Камарата Димитър Танев.

В лекционната част на форума Бонка Дечева, арбитър във Върховен касационен съд изнесе лекция на тематика ”Договор за аренда-страни, предмет, подписване, вписване”, „ Пълномощно”.
Семинарът мина при извънредно огромен интерес, като в него се включиха близо 300 участника от цялата страна. Във времето за полемики бяха сложени доста настоящи въпроси и коментирани съответни проблеми от практиката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР