Новият хит е дали държавната Булгаргаз ще удари в земята

...
Новият хит е дали държавната Булгаргаз ще удари в земята
Коментари Харесай

Букмейкъри в шок: Ще удари ли Булгаргаз по далавери АМ „Хемус“

Новият шлагер е дали държавната Булгаргаз ще удари в земята по далавери и корупционни милиони считаната за любимец Автомагистрала „ Хемус “, където по общи сметки се губят от един до над 4 милиарда лв..

Новият кандидат за купата „ Цар на корупцията “ влезе шеметно в конкуренцията с откриване на фантастични разигравания към незавършената конекторна връзка с Гърция, както и врътките към азерския газ. Интригата се ускорява ужасно от хипотетичния прикрит състезател в дисциплината – Газпром от Русия.

Страховита е конкуренцията и от Турски/Руски поток, за скоростното изграждане на който през България, държавното управление на Борисов хвърли към 3 милиарда национална пара. Забележете: за сектора и тръбите на територията на Сърбия цената заплаща съветската страна, а у нас – всички ние! Освен това за българите изгодата е НУЛА, тъй като газта към Белград минава отсам директно.

Наистина е извънредно мъчно да се познае кой в последна сметка ще излезе победител в тази много българска дисциплинираност – корупцията. Несъмнено Борисов и шайката са наложили шампионски жанр.

За многообразие букмейкърите могат да пуснат залагания и по случая с чекмеджето с пачките и златните кюлчета. Коя ще се окаже Мата Хари? Откъде са пристигнали милионите и златото?

Огромен интерес има и към
залагания по кое време и защо ще се издигнат обвинявания на някогашния министър председател и негови министри. Кои са любимци за най-големи престъпления и струпване на благосъстояния. Вече има любимци в тези дисциплини.

Има и басове и
залагания в мрежата, към този момент аматьорски. Този бизнес обаче има бъдеще.

Фрог нюз


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР