Новият генерален директор на Ювентус Маурицио Сканавино разкри, че в

...
Новият генерален директор на Ювентус Маурицио Сканавино разкри, че в
Коментари Харесай

Бъдещето на ключови играчи на Юве зависи от обжалването на наказанието

Новият общоприет шеф на Ювентус Маурицио Сканавино разкри, че в клуба ще изчакат решението по отношение на обжалването на наказването, което бе наложено на клуба, преди да решат какво ще бъде бъдещето на двама от играчите с изтичащи контракти в лицето на Анхел ди Мария и Адриен Рабио. Както е известно, торинци са с 15 отнети точки поради обвиняване в финансови измами, само че клубът апелира това решение на Футболната федерация на Италия, като процедурата е на 19 април.

" Нека изчакаме и да забележим какво ще се случи, започвайки от 19 април. Надявам се нещата да се развият по най-хубавия метод. Относно възобновяване на договорите на Рабио и Ди Мария? Вече мислим за идващия сезон, само че дано изчакаме да забележим какво ще стане през април, когато имаме няколко доста значими събития. Най-важното е на 19 април, а също така предстоят значими мачове в Лига Европа и за Купата на Италия. Имаме вяра, ще изчакаме да забележим какво ще е крайното решение, само че сега не мога да кажа нищо повече ", съобщи Сканавино.
 Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул
Ако на Юве бъдат възобновени отнетите 15 точки, това ще значи, че отборът ще излезе на 2-рото място във краткотрайното класиране в Серия " А ". Ако обаче това не се случи, торинци ще останат на 7-ата позиция и ще би трябвало да се борят със зъби и нокти за присъединяване в Европа следващата година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР