Новият флагман на Samsung е с осем грама по-тежък от

...
Новият флагман на Samsung е с осем грама по-тежък от
Коментари Харесай

Galaxy S9 без проблеми издържа тестовете за издръжливост

Новият флагман на Samsung е с осем грама по-тежък от смарт телефона от предходното потомство. Причината за това е потреблението на малко по-дебело защитно стъкло и усъвършенстваната железна сплав на корпуса.
Издръжливостта на новия флагман обичайно бе тествана от Зак – създателят на YouTube канала JerryRigEverything.

Закаленото защитно стъкло Gorilla Glass от 5 потомство може да бъде надраскано единствено от материал с неотстъпчивост 6 и нагоре по скалата на Моос. Това съответствува с резултатите на другите флагмани. Стените на корпуса са направени от нова алуминиева сплав. Samsung е подобрил качеството на метала и в този момент той е по-устойчив на надраскване и към рухване. Бутоните на телефона са железни и доста здрави.

Основната камера също е предпазена със закалено стъкло и не може елементарно да се одраска. Скенерът за пръстови отпечатъци не е предпазен по този метод, само че даже и след лека щета работи обикновено.



Дисплеят на Samsung Galaxy S9 устоя на газовия огън на запалката цели 12 секунди. На клипа се вижда, че пикселите стартират да избеляват, само че след това бързо се възвръщат. Само при анимираните емоджита флагманът на Samsung е малко по-бавен от iPhone.

Смартфонът без проблем устоя и обичайния тест на прегъване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР