Новият филм за супергерои "Черната пантера" на студиото Marvel получи

...
Новият филм за супергерои "Черната пантера" на студиото Marvel получи
Коментари Харесай

Бурни овации за Черната пантера

Новият филм за супергерои "Черната пантера " на студиото Marvel получи утвърждение от критиците, които го похвалиха за приключенията в него и за представянето на величието на Африка, съобщи Reuters.

Режисираната от Райън Куглър продукция е с най-вече чернокожи артисти, измежду които са Чадуик Боузман, Майкъл Б. Джордан и Анджела Басет.





"Черната пантера " беше наречена "любовно писмо до всеки негър " от американския уебсайт "Дейли бийст " и "коректив на дългогодишното занемаряване на многообразието " от списание Rolling Stone.

Филмът споделя историята на Т'Чала, новокоронясания крал на измисления, софтуерно напреднал народ Уаканда в Африка, който е подложен на тестване поради различия в личната си страна.

Продукцията получи изключителния рейтинг от 100% утвърждение в уеб страницата Rotten Tomatoes, а анализаторите чакат филмът да генерира доходи към 150 милиона щатски $ в бокс-офис класацията на Северна Америка през дебютния уикенд.





The New York Times написа, че "Черната пантера " "създава знамение със страховит усет и чувство ".

Entertainment Weekly назова "нюансираната възхвала на гордостта, идентичността и персоналната отговорност " "истинската суперсила " на кино лентата.

Според в. USA Today, наред с фантастичните детайли и шпионския жанр, наподобяващ този на Джеймс Бонд, "Черната пантера " е извънредно земен филм, който "се занимава с следствията от вековния колониализъм и изследва изолацията във времето, когато в действителността страните строят граници, вместо да ги събарят ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР