Новият филм по играта за екшън мацката Лара Крофт “Tomb

...
Новият филм по играта за екшън мацката Лара Крофт “Tomb
Коментари Харесай

Лара Крофт раздава секси ритници

Новият филм по играта за екшън мацката Лара Крофт “Tomb Raider: Първа задача ” нахлува по кината в страната и по света с епични упоритости за грандиозни доходи.
  лара крофт,
В новия филм Анджелина Джоли е сменена от прелестната Алисия Викандер, която стана една от най-търсените и атрактивни млади актриси за последните години. Действието в “Tomb Raider: Първа задача ” се развива седем години след изгубването на бащата на Лара Крофт. Тя е на 21 години, отхвърля да застане отпред на световната бизнес империя и вместо това работи като велокуриер в Лондон, до момента в който пробва да приключи образованието си. Въпреки препоръките на хората от обкръжението си, Лара отхвърля да одобри гибелта на татко си и да продължи напред с живота си. Вместо това се впуска в следствие на мистериозното му изгубване и това начинание я води до последното място, на което е забелязан той – гробница на остров, някъде към крайбрежието.

Режисьор на “Tomb Raider: Първа задача ” ( ”Tomb Raider ”) е Роар Утауг ( ”The Wave ”/ ”Bolgen ”), сюжетът е дело на Евън Дохърти и Женива Робъртсън-Дуорет, а продуцент е Греъм Кинг ( ”От другата страна ”). В функциите са Алисия Викандер, Уолтън Гогинс, Доминик Уест, Даниел Уу, Александър Вийом и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР