Новият емир на Кувейт, шейх Мешал ал-Ахмад ал-Сабах, жестоко критикува депутатите

...
Новият емир на Кувейт, шейх Мешал ал-Ахмад ал-Сабах, жестоко критикува депутатите
Коментари Харесай

Новият емир на Кувейт положи клетва

Новият емир на Кувейт, шейх Мешал ал-Ахмад ал-Сабах, жестоко подлага на критика депутатите и изпълнителните управляващи в сряда за дейности " във щета на ползите на страната и народа " в първото си изказване, откакто публично постави клетва, предава Ройтерс.

След като постави конституционна клетва в Националното заседание в сряда, шейх Мешал разкритикува решението на управляващите да назначават хора на длъжности, " които не са в сходство с най-простите правила на справедливостта ".

Той също възрази против помилването на няколко наказани опозиционни фигури и накърняването на кувейтската еднаквост.

Емирът сподели, че е  " належащо да преразгледаме сегашната ни действителност, изключително във връзка с сигурността, стопанската система и изискванията на живот ".

Той акцентира " значимостта на следенето, виновния контрол и обективната отчетност в границите на конституцията и закона за немарливост, занемареност и посягане върху ползите на жителите ".

Кувейт ще съблюдава уговорките си в Персийския залив, районните и интернационалните задължения, сподели шейх Мешал.

83-годишният шейх Мешал беше практическият държател на Кувейт през по-голямата част от ръководството на своя полубрат шейх Наваф заради неприятното му здраве. Предшественикът му умря в събота.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР