Новият електрически Volkswagen ID.7 обещава да се превърне в истински

...
Новият електрически Volkswagen ID.7 обещава да се превърне в истински
Коментари Харесай

Новият електрически Volkswagen ID.7 обещава 700 км пробег

Новият електрически Volkswagen ID.7 дава обещание да се трансформира в същински съперник на Tesla Model 3. Колата, дълга 5 метра обаче е същинска лимузина съпоставяне с американския си противник, ще се продава в целия свят и в по-скъпата си версия дава обещание да реализира с едно зареждане на батериите 700 км пробег.

ID.7 работи на платформата MEB и ще се предлага с два разнообразни пакета акумулатори. Версията ID.7 Pro има 77 kWh батерия и 170 kW DC опция за бързо зареждане. Това би трябвало да разреши на модела да измине почти 615 км с едно зареждане, измерени в цикъла WLTP.

Модификацията ID.7 Pro S, която има по-голяма батерия от 86 kWh ще устоя от почти 700 км с едно зареждане. Вариантът Pro S също ще има малко по-висока опция за бързо зареждане с 200 kW DC.

Електрическият мотор, ситуиран откъм гърба, произвежда  286 к.с. и към 550 Nm въртящ миг.

За да направи пътуването на дълги дистанции по-малко стресиращо, ID.7 ще се предлага с в допълнение създадена система Travel Assist. Това е полуавтономна система за шофиране, която съчетава центриране на лентата на придвижване с адаптивен круиз надзор. Програмата употребява камери и навигационни данни, с цел да открие ограничаването на скоростта и да я поправя надлежно. Системата предлага и асистирана промяна на лентата.

Когато пътуването ви завърши, можете да употребявате Park Assist Pro с функционалност за памет. По този метод водачът може да излезе от колата и да я паркира благодарение на смарт телефона си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР