Новият български премиер е истинска изненада, пише в статия на

...
Новият български премиер е истинска изненада, пише в статия на
Коментари Харесай

Кирил Петков е Мистър Пропър

Новият български министър председател е същинска изненада, написа в публикация на уеб страницата си Радио Франс Интернасионал. " С безапелационна победа на изборите в страната, групировката на Петков съумя да образува невиждана ръководеща коалиция в миг, в който страната му беше в разгара на продължаваща политическа рецесия. "

Докато предходната пролет Кирил Петков е бил напълно чужд, то през днешния ден спорем медията въплъщава същинската вяра за смяна на българските жители. Като сновната му цел е една: да се постави завършек на бича на корупцията.
Politico: Кирил Петков залага на бизнес метод за имунизацията против КОВИД и Северна Македония
На бизнес метод за решението на два от най-сериозните настоящи проблеми на България залага българският министър председател Кирил Петков. Тактиката...
Прочети повече
Не не помнят да упоменат, че Кирил Петков постоянно бива назовават „ Джон Траволта “ поради образната му аналогия с артиста.

На интернационалната сцена акцентират по какъв начин Кирил Петков се показва като уверен проевропеец и желае да продължи напред по извънредно сензитивен въпрос в страната си: присъединението на Северна Македония към Европейския съю. Нещо, против което България се опълчва.

Още по тематиката: Може да прочетете какво споделя министър ръководителят ни пред Politico за бизнес метод за имунизацията против КОВИД и Северна Македония

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР