Новият български филм Петя на моята Петя“ тръгва по кината

...
Новият български филм Петя на моята Петя“ тръгва по кината
Коментари Харесай

Албена Павлова посочи какво е посланието на филма Петя на моята Петя

Новият български филм „ Петя на моята Петя “ потегля по кината в цялата страна от 21 януари

Най-важното обръщение във кино лентата „ Петя на моята Петя “ е любовта и това, че поколенческите разлики не изключват другарството и връзката сред душите. Това сподели в изявление за бТВ актрисата Албена Павлова, съобщи Флагман.

„ Ние може да сме от разнообразни генерации и да бъдем сродни души. На всяка цена би трябвало да се стремим да реализираме това. Много е красиво, че посредством Петя Дубарова се случва това обръщение в нашия филм “, добави тя. 

" Петя на моята Петя " е въодушевен от живота на Петя Дубарова. Филмът потегля по кината в цялата страна от 21 януари и се популяризира от bTV Studios.

В него актрисата Албена Павлова влиза в ролята на учителка на основните герои.

„ Възприемам се не като техен преподавател, а като другар и това е ключът за моята роля. Да им оказвам помощ в прехода от детството към зрелия живот, който им предлага доста клопки, изключителни провокации “, показа тя.

„ Когато имаш някого, който като наставник и като другар бъде до теб, бъде твой тил, тогава е доста по-лесно да устоиш идеала си. Ето за какво ролята ми е доста хубава “, добави актрисата. 

„ Доверието е в основата на всичко, то би трябвало да се печели и отстоява всеки ден. По-добре е да покажеш обич и схващане, а не да си неоправдателен “, акцентира тя.

„ Била съм учителка единствено 20 дни, до момента в който снимахме кино лентата. Предполагам, че да си другар с децата е огромно предизвикателство. Когато това се получи, то е за цялостен живот “, разяснява Павлова. 

Тя напомни имитация от кино лентата, в която се споделя, че да обявиш война на дете е демонстрация на огромно изтощение.

„ Когато възрастните тръгнат на война с дете, се чупи мостът сред поколенията и всички са губещи, само че повече губим ние, възрастните, които сме в позицията да проявим схващане, да подадем ръка, да разберем. Авторитет не се печели с военни дейности “, разясни актрисата. 

„ Наскоро бе планувано филмът да излезе по отношение на 40-ата година от нейната кончина, а ще е на екрана на 60-ата годишнина от рождението й. Може би Петя Дубарова е желала да честваме живота, а не загубата й. Тя е вдъхновяваща персона “, добави тя. 

„ Нашите героини Петя Монова и Петя Дубарова имат своите срещи на духовно равнище в един утопичен съвършен свят. Това е свят на идеали, на хубост, на споделеност. Петя участва не биографично, а като подстрекател, като доста красиво и изрично увещание, че да живееш в идеала е не просто допустимо, а е наложително. Тя дава сили на нашите млади герои да отстояват себе си и чистотата си “, сподели още Албена Павлова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР