Новият български филм Божоле вече е достъпен онлайн за България

...
Новият български филм Божоле вече е достъпен онлайн за България
Коментари Харесай

БГ филмът Божоле със световна премиера

Новият български филм " Божоле " към този момент е наличен онлайн за България и за чужбина. Звездният каст включва Дарин Ангелов, Диана Димитрова, Васил Бинев, Денис Даскалов, Никола Додов. Сюжетът наблюдава какво се случва с една публикация в интернет уебсайт за запознанства, пусната от досада, която прекатурва живота на плейбоя Ал. Като върл богат ерген преди да срещне Виктория, той живее нехайно и няма мощ на света, която да го изкара от зоната му на комфорт.

Но както се случва постоянно – ориста не го оставя да скучае и го хвърля в " огромната ” обич. Когато взема решение да промени живота си обаче, Ал ще разбере, че неговият път е предначертан и няма право на избор.  Режисьор и сценарист на късометражната игрална драма е Ирена Даскалова, а екипът на продукцията се добавя от композиторите Мария Каракушева и Денис Даскалов и оператора Росен Даскалов. Заглавието направи същински възторг на европейската фестивалната сцена, откакто стана единственият чуждоезичен филм селектиран наред с филми от Франция и френско говоряща Канада на Festival du Film Court Francophone | Un poing c`est court в Лион, Франция.

Продукцията е и с номинации в влиятелните " София Интернешънъл Филм Фест ", " Златна роза ", " Бургас Интернешънъл Филм Фест " и СБФД " Васил Гендов " и финалист в селекцията на Istanbul Golden Short Film Festival. " Божоле " получи още и самопризнание за операторско майсторство на фестивала " Златното око ". Филмът може да се гледа от всяко устройство, без абонамент, като си го купите единствено за 3.99 лева.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР