Новият ас на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде интервю пред известния

...
Новият ас на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде интервю пред известния
Коментари Харесай

Белтраме: Избрах ЦСКА заради историята на клуба

Новият ас на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде изявление пред известния италиански публицист Джанлука Ди Марцио. Халфът е оптимист, че шампионата у нас ще се доиграе.

" Остават още два мача и по-късно ни предстоят плейофи. Оптимисти сме, че ще доиграем сезона. Случаите на COVID-19 в страната постоянно са били малко. В България съумяха да овладеят обстановката през цялото време.

Българският шампионат е по-физически от италианското състезание. Също по този начин се залага доста и на тактиката. Избрах да дойда тук, тъй като ЦСКА е исторически клуб. Аз след късото ми премеждие в Ювентус, в никакъв случай нямах опция да играя в Серия А. От ЦСКА ме потърсиха още през 2018 година.

Дори нямах време да прегледам града. Изиграх няколко мача, направих две асистенции и вкарах един гол и след месец бяхме в карантина.

Пирло беше футболистът, от който научих най-вече по време на тренировките. Аз съм нападател, а той е халф, правилно е, само че като първенец може единствено да научите доста неща от него. Кристиано Роналдо? През 2018 година, когато за първи път се срещнах с него, ръката ми трепереше. Кристиано е този, който дава най-хубавото от себе си даже по време на тренировки. Той е голям тласък за младите футболисти. Освен това е постоянно там и е подготвен да ви развесели. Не съумях да дам на Ювентус това, което аз и клубът чакахме. Това е моето огромно страдание ", съобщи Белтраме.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР