Новият албум на U.D.O. носи името “Game Over” и има

...
Новият албум на U.D.O. носи името “Game Over” и има
Коментари Харесай

Рок легендите U.D.O. ще представят новия си албум в България на 26 март 2022 в зала Христо Ботев

Новият албум на U.D.O. носи името “Game Over” и има мощни обществени послания, на тематики като световните климатични промени и войните. Udo Dirkschneider споделя, че “новият албум е справедлив и изтрезнял взор към действителността, от очите на актьор, който е обиколил света и е видял много”. Самият той разказва “Game Over” като “страхотна композиция от взривяващи рифове, вълнуващ темп и същински твърд рок”.

U.D.O. идват в София в невероятна форма и дават обещание на почитателите едно в действителност разтърсващо шоу! Бандата идва в състав Udo Dirkschneider (вокали), Andrey Smirnov (китари), Fabian Dee Dammers (китари), Tilen Hudrap (бас), Sven Dirkschneider (барабани). Концертът на 26 март 2022 в зала Христо Ботев ще подари на почитателите невероятни страсти с чисто нови части от настоящия албум “Game Over”, както и с най-големите им шлагери.

Бандата е приготвила и специфична изненада, като към турнето ще се причислят и две съпорт групи, които скоро ще бъдат оповестени.

Билетите за шоуто на U.D.O. могат да бъдат закупени в мрежата на https://bilet.bg/, както и онлайн на sme.bilet.bg на цени:

Първите 200 билета - на промоционална цена от 40 лв.

След привършване на количеството, останалите билети до 31.12.2021 - на цена от 50 лв.

От 01.01.2022 до 25.03.2022 - на цена от 60 лв.

В деня на концерта - на цена от 70 лв.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР