Новият 45-и парламент ще стартира в старата бяла сграда на

...
Новият 45-и парламент ще стартира в старата бяла сграда на
Коментари Харесай

Новият парламент стартира в старата сграда, Мая Манолова го отчете като първа загуба на ГЕРБ

Новият 45-и парламент ще започва в остарялата бяла постройка на площад " Народно заседание " на 15 април . Това е било контрактувано на първата среща на представители на шестте групи в него, съобщи " 24 часа ".
От името на " ИТН " Този въпрос ще се взема решение от новия Председателски съвет на Народното събрание.
 Мая Манолова и борбата против задкулисието Мая Манолова и борбата против задкулисието
" Казали сме ясно - без ГЕРБ и Движение за права и свободи ". Това съобщи Мая Манолова, съпредседател на обединението " Изправи се! Мутри вън! ", до момента в който порицаваше ин...
За това, че предлагането е пристигнало от " ИТН ", удостовери и самият Йорданов . " Това е същинската постройка на Народното събрание, а друг Партиен дом. От тук нататък ние ще продължим да предлагаме всички съвещания да бъдат там.
Има съмнения в някои парламентарни групи, тъй че това очевидно ще предстои на някакъв разговор, само че ние считаме, че Народно заседание би трябвало да си бъде в постройката на Народното събрание, а не в партийния комунистически дом ", безапелационен бе той.
На въпрос дали е ставало въпрос за ръководител на Народното събрание, той отговори: Не.
Пред медиите Йорданов настоя, че те не са се разбирали кой ще е ръководителят на Народното събрание, който ще излъчат, въпреки към този момент да се завъртя името на Ива Митева - досегашният началник правната дирекция.
 Президентът разгласи публично по кое време е първото съвещание на 45-тото Народно заседание Президентът разгласи публично по кое време е първото съвещание на 45-тото Народно заседание
Президентът Румен Радев подписа декрет, с който привиква на 15 април 2021 година, от 9:00 часа, новоизбраното 45-о Народно заседание на първо за...
, разяснява пред публицисти на излизане от срещата Мая Манолова, която представляваше “Изправи се! Мутри вън ”. Тя акцентира, че остарялата постройка била признакът на парламентаризма. Отказа обаче да каже за какво ГЕРБ не са се съгласили първото съвещание да бъде в остарялата постройка.
Хамид Хамид от Движение за права и свободи и Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия също потвърдиха пред медиите, че са дали своят вот " за " това съвещанието да е в остарялата постройка на Народното събрание . Нито един от партийците обаче не пожела да разяснява имат ли към този момент лице, което ще предложат за зам.-председател на Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР