Новия наставник на Милан Дженаро Гатузо днес проведе дебютната си

...
Новия наставник на Милан Дженаро Гатузо днес проведе дебютната си
Коментари Харесай

Гатузо ги почна от раз – отмени почивния ден в Милан

Новия ментор на Милан Дженаро Гатузо през днешния ден организира дебютната си подготовка отпред на тима и съвсем незабавно взе значимо решение. Едно от първите решения на експерта бе да анулира планувания почивен ден.

Пет задания пред свирепия Гатузо в Милан

„ Калчомеркато” твърди, че 39-годишният треньор има намерение да наложи строга дисциплинираност и да покаже ясно на играчите, че не е удовлетворен от резултатите дотук. След 14 изиграни кръга „ росонерите” имат едвам 20 точки и се намират на 11 зад четвъртия Рома, който все още заема последното място, осигуряващо право на присъединяване в груповата фаза на Шампионската лига. Това е извънредно незадоволително поради големите вложения за нови играчи през лятото, а най-лошото е, че в случай че не успее да влезе в топ 4 на калчото, клубът ще се види заставен да продаде няколко от водещите си играчи, с цел да не попадне под ударите на УЕФА поради финансовия феърплей.

Ти да видиш! Уволнението било цялостен потрес за Монтела

Това бе и главната причина зад раздялата с Винченцо Монтела. Гатузо не има намерение да задържи никого от помощниците на своя предходник и през днешния ден целият екип на Монтела напусна базата на Милан.

В първия си мач отпред Гатузо ще се изправи надалеч от вкъщи против новака в Беневенто. Наглед задачата наподобява лесна против отбора, който няма извоювана точка от началото на сезона. Рино Гатузо обаче не желае подхлъзвания и по тази причина е решил да пипа с твърда ръка. Отмяната на почивния ден би трябвало да бъде задоволително ясно обръщение за футболистите какво се чака от тях занапред нататък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР