Новите западни санкции са насочени не само срещу властите или

...
Новите западни санкции са насочени не само срещу властите или
Коментари Харесай

Медведев: Новите западни санкции са насочени срещу цялото население на Русия

Новите западни наказания са ориентирани освен против управляващите или бизнеса, само че и против цялото население на Русия. Това акцентира заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, разяснявайки рестриктивните мерки, наложени от Съединени американски щати и Европейския съюз във връзка годишнината от началото на Северноатлантическия пакт.

„ Свикнахме с техните безкрайни ограничавания и се научихме да живеем с тях. Но това, на което желая да обърна внимание през днешния ден: тези забрани към този момент не са ориентирани против управляващите или бизнеса в страната, както обича да приказва нашият зложелател. Те бяха обезпечени против цялото население на Русия “, написа Медведев в канала Telegram. Като образци той уточни възбраната на платежната система „ Мир “ и рестриктивните мерки върху активността на фирмите, участващи в жилищното строителство в страната.

„ Причината е ясна – колкото по-зле е за съветските жители, толкоз по-добре за западния свят “,

означи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Той също по този начин счита, че Руската федерация, в отговор на глобите на Запада, би трябвало „ да им отмъсти на всички места “ и да извърши „ действия, за които не е всекидневно да се приказва обществено “.

 

SafeNews напомня, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че Вашингтон ще наложи над 500 нови наказания, ориентирани против Русия, в устрема си да засилят натиска върху Москва във връзка втората годишнина от войната в Украйна.

В санкционните описи, които допускат блокиране на всички активи, възбрана за всевъзможни транзакции и визови ограничавания, са включени 590 жители и компании.

Вашингтон ще наложи и нови експортни ограничавания на близо 100 организации за даване на поддръжка на Русия и ще предприеме дейности за по-нататъшно понижаване на съветските доходи от продажби на енергийни източници, гласи изказване на Байдън.

 

Източник: Телеграм / Превод:SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР