Новите задни LED светлини подчертават широчината и атлетичния силует на

...
Новите задни LED светлини подчертават широчината и атлетичния силует на
Коментари Харесай

Mitsubishi ASX излиза след нов фейслифт

Новите задни LED светлини акцентират широчината и атлетичния контур на Mitsubishi ASX.

Мигачите и фаровете за мъгла са групирани в квадратен LED детайл в страничните краища на бронята.

По-големият мултимедиен екран и новите функционалности за съгласуваност дават по-големи благоприятни условия на лидера и пасажерите.

10 години след излизането си на пазара Mitsubishi ASX продължава да наподобява съвременно, изключително след следващия фейслифт. Пролетните разкрасителни процедури придават на японския автомобил още по-солиден и актуален външен тип. Променени са предната ризница, решетката и светлините. Мигачите и фаровете за мъгла са групирани в LED квадрат в страничните краища на бронята. Задните светлини също са LED, като акцентират широчината на каросерията. В цветовата гама са добавени три нови лака – червен, оранжев и кафяв.

Останалите усъвършенствания в Mitsubishi ASX са цифрови и обезпечават по-модерна съгласуваност на автомобила с околния свят. Размерът на мултимедийния екран е повишен от 7 на 8 инча. Когато колата не е в придвижване, на него могат да се гледат видео файлове от USB. В най-високото равнище на съоръжение се появава навигационна система Tom Tom. Чрез интернет връзката на своя смарт телефон, лидерът получава информация за трафика в действително време.

Ще се предлага и приложение, което употребява данните от автомобила, с цел да демонстрира на собствника информация за моментното положение. Така притежателят ще има взор върху фактори като наличното гориво, маршрута до най-близката бензиностанция, а също така ще получава и препоръки за по-добра поддръжка и приближаващо целесъобразно сервизно обслужване.

На европейския пазар Mitsubishi ASX се продава с двулитров бензинов мотор, обвързван с 5-степенна механична скоростна кутия или CVT трансмисия с 6-степенен състезателен режим. По отношение на задвижването купувачите могат да избират сред предно и двойно предаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР