Новите водещи на риалитито на БТВ Денсинг Старс - Краси

...
Новите водещи на риалитито на БТВ Денсинг Старс - Краси
Коментари Харесай

Краси Радков и Алекс Раева: Ще ви изненадаме с пластичен танц в Денсинг Старс

Новите водещи на риалитито на БТВ " Денсинг Старс " - Краси Радков и Алекс Раева, дадоха първото си телевизионно изявление като тандем в шоуто.

" Как да не се вълнуваме. Няма по какъв начин да не се вълнуваш когато правиш нещо онлайн. В нашата специалност доста хора не си дават сметка що за напрежение е това. Колко пъти умираш преди да излезеш на сцената. изключително когато е нещо ново. За мен е ново, а Краси Радков е минал от там. На мен ми е фантазия този формат. Аз съм гледала съвсем всичко отвън България, огромен почитател съм. Но се веселя, че съм първо водеща. Може да се престраша като стана още по-възрастна с танцуването. Ако не са ни доста близки другари в журито, ще спорим с тях. Не знаем кои ще са. Шегата настрани, в действителност ще спорим. Ако имаме мнение, ще го отстояваме ", сподели Раева.

" Аз бях участник в " Денсинг Старс ". Бях от едната страна, в този момент съм от другата страна. И двете са ми в напрежение, а след това мисля да хвана към реквизита - третата страна. Искам напълно да опозная предаването. Аз стигнах край през 2009 година с два пъти международната шампионка Бианка Панова, тъй че имам съществени знания за танците и не чак толкоз към този момент физически благоприятни условия, само че съм доста еластичен. С Алекс може да ви изненадаме някой път с доста прекрасен еластичен танц. 

Аз ще пазя участниците, тъй като знам какво натоварване е и какво напрежение. Знам какво е. Минута и половина ми се е коствало като един час, не можеш да си поемеш въздух. Това са съществени подготовки, тренировки, физически извършения цяла седмица, доста е мъчно. Първата седмица имах мускулна тресчица, втората отново ", напомни си Радков.

Шоуто ще започва през февруари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР