„Новите условия на живот променят и фестивалите, но ние сме

...
„Новите условия на живот променят и фестивалите, но ние сме
Коментари Харесай

SPICE Music Festival - приключи, започва подготовката за следващото издание

„ Новите условия на живот трансформират и фестивалите, само че ние сме подготвени да се оправим с всички провокации “ – споделят уредниците

Най-големият фестивал, отдаден на 90-те в България - SPICE Music Festival - завърши, а уредниците и Община Бургас оповестиха, че стартира подготовката за третото му издание през 2021 година!

Тази година фестивалът се организира при стеснен потенциал, поради новите условия за реализиране на събития от сходен мащаб, само че все пак всяка вечер към 5 000 души (50% от потенциала на зоната) се забавляваха онлайн с едни от най-големите звезди на 90-те!

През първия фестивален ден Пристанище Бургас бе озвучено от музиката на горещите испанки Las Ketchup , мамбо фурията Lou Bega , неповторимият Mad Stuntman от Reel 2 Real, Sonique , Mr. President (LayZee), Rozalla и Братя Аргирови ! На идващия ден почитателите на 90-те имаха опция да се забавляват и танцуват на шлагерите на Black Box, Technotronic, C+C Music Factory, Maxx, Corona и Акага , а в третия ден на сцената на SPICE Music Festival се качиха 5 IVE , Double You, Kosheen, Tania Evans – истинският глас на шлагера Mr. Vain .

В последния миг в програмата се включиха East 17 и Спенс , заменяйки някои от артистите, които не съумяха да дойдат в България, поради последните рестрикции за пътешестване от и до избрани дестинации.

„ Не знам дали си давате сметка какво значи SPICE Music Festival – сигурен съм, че това е единствения фестивал, който се организира сега по света! Надявам се, че другите страни да вземат България за образец “ - безапелационен бе William Naraine (Double You), който откри третата фестивална вечер с едно от най-хубавите шоута на сцената.

Момчетата от 5IVE също не съумяха да скрият вълнението си: „ Това е първото ни шоу от 5 месеца и за нас тава присъединяване е извънредно специфичен миг “! А испанките от Las Ketchup са безапелационни: „ Животът би трябвало да продължи! “

Щом стана ясно, че някои от артистите не могат да дойдат, поради нови рестрикции, уредниците направиха моментални промени и включиха в програмата нови реализатори, които се трансфораха в изключителна изненада за публиката.

„ Когато получихме позвъняване от SPICE Music Festival да се включим в програмата на идващия ден, нямахме никакви съмнения! “ – споделиха East 17 - „ Не бихме могли дори да мечтаем за по-добра аудитория! Това е първото ни шоу след пандемията, досега имахме над 60 анулирани участия и не можете да си визиите какво значи за нас тази сцена и срещата с почитателите ни! “

Вече стартира подготовката на идващото издание на фестивала, а хубавата вест за почитателите е, че всички актьори, които не съумяха да дойдат в Бургас за тазгодишното издание на SPICE Music Festival са удостоверили желанието си да го създадат следващата година!

„ Благодарим на всички актьори, които направиха даже невъзможното да дойдат в България за SPICE Music Festival и на всички почитатели, които бяха с нас! Даваме си сметка, че новите условия, при които се постанова да живеем, слагат нови провокации пред всички нас, само че самоуверено можем да кажем, че успяхме да се приспособяваме към тях и да оправим по най-хубавия вероятен метод с изненадите! “ – споделя Николай Тодоров, уредник на SPICE Music festiva l и добавя: „ На някои почитатели им се стори странна смяната в програмата в последния миг, само че има огромна възможност това да е новият метод, по който фестивали от сходен мащаб ще се реализират. Никой актьор не желае присъединяване му да бъде анулирано, само че от време на време събитията не са под нашия надзор. Непрекъснато изменящите се условията за пътешестване по света са нещо, с което се постанова да се съобразяваме във всеки един миг. И почитателите би трябвало да са наясно с това”!

В продажба са към този момент и промоционални билети за идващото ТРИДНЕВНО издание на SPICE Music Festival - bit.ly/spice2021

Всеки, закупил промоционален билет, ще има опция да го върне в границите на 10 дни след оповестяване на датите и артистите за SPICE Music Festival 2021, в случай че реши, че няма да може да участва.

Следете фейсбук страницата, уеб страницата на фестивала и ефира на радио Energy за настояща информация.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР