Новите ставки – които влизат в сила от 1 януари

...
Новите ставки – които влизат в сила от 1 януари
Коментари Харесай

Мартин Луис отправя остро предупреждение относно повишаването на тавана на цените на енергията, тъй като домакинствата са изправени пред по-високи сметки

Новите ставки – които влизат в действие от 1 януари – ще провокират смут измежду милионите хора в Обединеното кралство, борещи се с разноските за живот рецесия.

Телевизионният водещ Мартин Люис даде своята присъда по отношение на известието, като сподели, че хората ще заплащат повече този януари, в сравнение с „ която и да е зима преди този момент “.

Гуруто на парите взе X, прочут преди като Twitter, с цел да изясни, че повода хората да заплащат повече се дължи на неналичието на помощ от държавното управление, предоставена предходната година.

Миналата зима всеки дом получи понижение на сметките си с £66 на месец, само че тази мярка не беше въведена още веднъж тази година.

Г-н Луис изясни, че до момента в който инфлацията през октомври спадна заради по-евтините сметки за сила, изказванието пренебрегва изчезналата държавна поддръжка.

Той пресметна, че всяко домакинство е приблизително с £28 на месец тази зима. Това обаче може да нарасне до спомагателни £45 на месец, в случай че се вземе поради по-високото ползване през зимата.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР