Новите „Smartron” намаляват разхода на електроенергия с 10 до 20

...
Новите „Smartron” намаляват разхода на електроенергия с 10 до 20
Коментари Харесай

„Булмаркет“ залагат на ново поколение локомотиви Siemens

Новите „ Smartron” понижават разхода на електрическа енергия с 10 до 20 %

Siemens предложения управлението на Групата Булмаркет в Германия, с цел да инспектират новите влакове за сдружението. Водещият производител на локомотивни технологии в Европа показа на тествания първият от серия локомотиви от ново потомство Siemens Smartron, който е бил създаден особено за Булмаркет по програмата им за екологична рационализация на преносимия състав.

Зам.изпълнителният шеф на „ Булмаркет Груп “ Светослав Първанов, финансовият шеф Александър Цвятков и шефът на „ Булмаркет Рейл Карго “ Стефан Иванов организираха сполучливо тестванията на новаторската за българския пазар технология. Предстои локомотивът да бъде доставен в България, до момента в който идващият от серията се приготвя за тествания в границите на околните две седмици.

Новите „ Smartron” понижават разхода на електрическа енергия с 10 до 20 % според от товарите по отношение на другите типове локомотиви, изяснява шефът на сдружението. Ще бъдат понижени и ремонтните разноски. Всички локомотиви са снабдени и инсталирани с проследяващи GPS устройства за скорост и местонахождение. Те са със системи за 24- часа видеонаблюдение и едни от най-високите степени на сигурност в сектора.

По този метод Групата Булмаркет продължава интензивно да реализира тактиката си за модернизиране на железопътните поделения с най-съвременни технологии, част от дългогодишната им политика за прекосяване към напълно екологични транспортни средства с нулев въглероден отпечатък върху околната среда и оптималната степен на софтуерна сигурност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР