Новите смартфони Galaxy S22 и S22+, представени вчера от Samsung,

...
Новите смартфони Galaxy S22 и S22+, представени вчера от Samsung,
Коментари Харесай

Galaxy S22 е тук с претенция за революционна камера

Новите смарт телефони Galaxy S22 и S22+, показани през вчерашния ден от Samsung, предизвикват творчеството и себеизразяването, с помощта на динамични камери с опция за умна обработка на изображения, правейки всеки миг “епичен”.

„ При проектирането на нашите най-нови устройства от серията S, задачата ни бе да създадем камери с революционни благоприятни условия, които да могат да работят и денем, и през нощта, с помощта на най-хубавата успеваемост, предлагана досега”, разяснява Ти Ем Рох, президент на Samsung Electronics и началник на MX (Mobile eXperience) бизнеса на корейската компания.

Galaxy S22 и S22+ идват с камери от последващо потомство, тъй че потребителите да могат да се свързват и да споделят наличие, където и да се намират. С революционните нови функционалности Nightography (нощна фотография) – като 23% по-голям датчик и технологията Adaptive Pixel – камерата е проектирана да пропуща повече светлина, да извлича елементи и да улавя цветове, с помощта на които обектите на фотографията са ясни, даже и на мрачно.

И Galaxy S22, и S22+ разполагат с мощна 50MP съществена камера, 10MP телеобектив и 12MP ултраширок обектив , тъй че постоянно се получават фотоси с най-високо качество. А когато потребителите снимат видеоклипове с другари, новата функционалност за Auto Framing открива и наблюдава до 10 души, и автоматизирано контролира фокуса на камерата, тъй че тя да улавя всички ясно.

И двете устройства употребяват усъвършенствана VDIS технология, която минимизира вибрациите, тъй че се получават плавни и контрастни фрагменти, даже когато са в придвижване.

И двете нови устройства имат Dynamic AMOLED 2X адаптивен 120Hz екран (снимка: Samsung)

Galaxy S22 и S22+ са оборудвани с най-новата AI технология на Samsung, с помощта на която фотосите са на още по-високо равнище. Лесно е да се вършат съвършени фотоси в портретен режим с новата AI стерео карта за дълбочина – обектите наподобяват по-добре от всеки път, като даже и най-малките елементи са отчетливи и ясни с помощта на усъвършенствания AI логаритъм.

Същият е и методът при домашните любимци: новият портретен режим на Galaxy S22/S22+ предотвратява козината на домашните любимци да наподобява размазано. Така потребителите постоянно получават най-хубавия кадър на домашния си любим.

С първия по рода си 4-нм процесор на смарт телефон Galaxy, новите S22 и S22+ устоят на батерия и в най-натоварените дни. Чипът предлага модерната AI и ML обработка, с висока продуктивност за стрийминг и успеваемост. Нещо повече, анализът на мрежовото държание рационализира работата на приложенията, като автоматизирано открива кое приложение употребява потребителят и насочва най-вече мощ натам.

Galaxy S22 е оборудван със постоянна батерия за през целия ден работа и 25W бързо зареждане , до момента в който Galaxy S22+ разполага с още по-мощна батерия, която може да издържи даже повече от един ден с едно зареждане. Galaxy S22+ предлага 45W супер бързо зареждане.

Galaxy S22 разполага с 50MP съществена камера, 10MP телеобектив и 12MP ултраширок обектив (снимка: Samsung)

Гледането на филм или шоу е удобно на екраните на Galaxy S22 и S22+. И двете устройства разполагат с Dynamic AMOLED 2X адаптивен 120Hz екран , планиран за най-хубаво преживяване при гейминг и гледане на видео. И 6,1-инчовият екран на Galaxy S22, и 6,6-инчовият на Galaxy S22+ употребяват Vision booster – умна технология за усъвършенстване, която автоматизирано настройва екрана към осветлението в близост и усъвършенства цветовия контрастност. Освен това усъвършенстваният в хардуера обезпечават по-висока бляскавост на екрана – S22 има пикова бляскавост от 1300 нита, а S22+ предлага 1750 нита.

Благодарение на партньорство с Гугъл, двата нови смарт телефона могат да се възползват от Гугъл Duo Live, благоприятни условия за шерване и разглеждане на фотоси в изложба с другари или да си водят бележки от срещи с сътрудници в Samsung Notes.

И Galaxy S22, и S22+ са осъществяване в емблематичния за S серията Contour-Cut дизайн , който интегрира напълно камерата в корпуса. За по-елегантен и по-изискан външен тип Samsung проектира и двете устройства с отличителния плосък екран, допълнен от първокласно стъкло и матово покритие. Моделите се отличават с тънка и симетрична железна рамка, а корпусът на камерата подхожда на цвета на корпуса на устройството. Устройствата се оферират в мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено.

S22 и S22+ са първите модели от серия S, конструирани с Armor Aluminum – най-здравият алуминий в промишлеността , тъй че потребителите да могат да употребяват телефона си на всички места умерено. Galaxy S22 е и първият смарт телефон с новото стъкло Corning Gorilla Glass Victus+. Устройствата от серията S22 са оборудвани с това крепко стъкло начело и откъм гърба, тъй че да са предпазени при инцидентно изпускане.

Цялата серия Galaxy S22 ще се поддържа от до четири генерации ъпгрейди на операционната система Android . Така милионите консуматори на Galaxy могат да усилят живота на своя смарт телефон, без да се лишават от новите решения за гарантиране на сигурността, продуктивността и други нови функционалности. Samsung ще приложи този метод в цялата продуктова гама.

Galaxy S22 и S22+ се оферират в мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено (снимка: Samsung)

Потребителите на Galaxy S могат елементарно да персонализират телефоните си, като употребяват изчистения и подсъзнателен потребителски интерфейс One UI на Samsung , включително да приспособяват цветовете на иконите, уиджетите, цветовата палитра и други детайли към своите персонални желания и да основават мобилно преживяване, което пасва на метода им на живот. One UI дава елементарен достъп до голям брой емоджита, GIF файлове и стикери непосредствено от клавиатурата.

В съдействие с организации в областта на запазване на природата, Samsung трансформира изхвърлените риболовни мрежи във високоефективен материал, интегриран в производството на смарт телефоните. Този материал – намерил приложение в бутона на телефоните от серията Galaxy S22 – съдържа 20% рециклирана пластмаса от изхвърлени в океана риболовни мрежи. Серията Galaxy S22 съдържа и рециклиран материал в модула на високоговорителя, както и във вътрешните елементи на бутоните за изключване и за силата на звука.

Samsung употребява 100% рециклирана хартия за опаковката на Galaxy S22 и защитно фолио, направено от рециклирана пластмаса. Всеки калъф е създаден от UL-сертифицирани, екосъобразни материали – като рециклирани пластмаси или субстанции на биологична основа.

Серията Galaxy S22 е предпазена от платформа за сигурност Knox Vault на Samsung – предпазен процесор и памет. Чувствителни данни като пароли, биометрични данни или Blockchain кодове са изолирани от главната операционна система на телефона. Таблото за дискретност на потребителския интерфейс и знакът за сигурност улесняват контрола на това кои приложения имат достъп до данните и камерата, тъй че потребителите могат да решат на кои приложения да дават или откажат позволение за достъп.

Серията Galaxy S22 вкарва и няколко нови функционалности за сигурност , в това число ARM микро-архитектура, която предотвратява хакерски атаки, ориентирани към операционната система и паметта.

Galaxy S22 и Galaxy S22+ ще се оферират в следните цветове и разновидности: мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено във разновидности със 128GB и 256GB непрекъсната памет и 8GB RAM. Galaxy S22+ във вид 8GB/128GB се предлага на цена от 2049 лева и във вид 8GB/256GB на цена от 2149 лева Galaxy S22 във вид 8GB/128GB се предлага на цена от 1649 лева и във вид 8GB/256GB за 1749 лева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР